Over duikschool.nl

Duikschool.nl is een samenwerkingsverband van verschillende duikscholen door heel Nederland. Met een gemeenschappelijke promotie- en boekingssite willen we (potentiĆ«le) duikers in het hele land bereiken en informeren over duikcursussen en duikactiviteiten.

 

PADI

De deelnemende duikscholen zijn aangesloten bij PADI, wereldwijd de grootste organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal erkend wordt.

 

SubLub

Duikschool.nl is een initiatief van SubLub, een (internet)duikwinkel met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren, Voerendaal en Nieuwegein met een eigen duikschool in Rotterdam. Onze internetwinkel is lid van Thuiswinkel Waarborg.

 

Bedrijfsgegevens

Duikschool.nl B.V.
Admiraal de Ruyterweg 40A
3031 AD  Rotterdam
KVK 24248640
BTW NL818248750B01

 

Onze privacyverklaring kan je hier vinden

 

Samenwerking

Geef je zelf duikles of heb je een eigen duikschool? Wij werken graag samen met onze collega's! Velen gingen je al voor...

 

PADI materialen

Als PADI-lid kan je bij ons terecht voor PADI materialen. Je krijgt bij ons de level 2 prijs uit de PADI prijslijst, ongeacht de aantallen die je bestelt. Je kan de materialen in onze winkels afhalen of bestellen via internet in de diveproshop.  

 

Gebruik zwembad en duikmateriaal

Heb je een zwembad en/of duikmateriaal nodig om je lessen te kunnen draaien? Wij hebben beschikking over een zwembad in Rotterdam en Nieuwegein. Bel voor de tijden en tarieven. Duikmateriaal is te huur tegen instructeurstarieven.

 

Duikmaterialen voor scholen

Wil je je eigen schoolmateriaal opbouwen of uitbreiden? Wij kunnen je geschikte apparatuur leveren voor bijzondere tarieven. Neem contact op voor meer info of vraag een offerte aan. Heb je advies nodig over merken, typen en maten? Gewoon vragen!

 

(Assistent)instructeursopleidingen

Groeit je school als kool en heb je meer instructeurs nodig? SubLub is een vijf ster IDC centrum dus wij kunnen je staf opleiden tot en met instructeur.  

 

Partner duikscholen

Heb jij een PADI duikschool? En heb je interesse om samen te werken met duikschool.nl? Mooi! Neem contact met ons op.

 

Extra Info

Collega's gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's. Ben je een PADI instructeur, assistent instructeur of divemaster en wil je duikles geven? Dan zoeken wij jou. Wij zoeken leuke enthousiaste mensen die ons team per direct willen komen versterken. Tot binnenkort!