Duiken...

 

… is avontuurlijk ontspannen

Duiken is een avontuurlijke en tegelijkertijd ontspannende sport: een combinatie die bij weinig andere bezigheden te vinden is. Met een scuba uitrusting kan je onderwater gewoon blijven ademen en een compleet andere wereld betreden: op zoek gaan naar verloren wrakken, bizarre vissen bekijken en koralen fotograferen; of genieten van het gewichtloos zweven, wat op zichzelf al een belevenis is.

 

… is spannend, safe en simpel

De duiksport is toegankelijk voor vrijwel iedereen: voel je je prettig in het water en ben je ouder dan 10 jaar en gezond, dan kan je beginnen. Leren duiken is makkelijk en veilig, zeker met de huidige apparatuur en lesmiddelen. Ook de tijdsduur valt te overzien: een cursus duurt drie tot vier weken, met een of twee lessen per week. Het enige obstakel dat overblijft is de uitdaging.

 

… kan overal waar water is

Je begint met duiken om in de vakanties tropische vissen en koralen te bezoeken. En terecht, want het water daar is prettig. Duiken in Nederland klinkt voor de leek wat minder aantrekkelijk, maar is net zo geweldig. De Zeeuwse wateren trekken duikers uit heel West-Europa aan met hun kleurrijke flora en fauna, het Oostvoornse Meer en de Vinkeveense Plassen zijn geliefd vanwege het heldere water en de Noordzee ligt vol met wrakken.

 

 … bij S-Diving

Duikschool S-Diving verzorgt PADI duikopleidingen en is gevestigd in Amstelveen. Zowel de beginner als de gevorderde kan bij ons terecht voor cursussen, apparatuur en begeleide duiken. Onze lesstijl is informeel en flexibel, omdat plezier bij het duiken voorop staat. Het instructieteam bestaat dan ook uit bekwame en ervaren docenten, maar bovenal uit enthousiaste duikers.

 

… volgens PADI

Onze cursussen voldoen aan de normen van PADI, de grootste organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal erkend wordt.

 

Klinkt goed?

Kies je beginnerscursus in de rechterkolom...

Extra Info

Cursus opties

  • Open water cursus
    Dit is de volledige beginnerscursus. Na afronding mag je overal ter wereld zelfstandig duiken tot een diepte van 18 meter


  • Vakantie cursus
    Dit is een gesplitste beginnerscursus. Je doet de theorie- en zwembadlessen in Nederland en je maakt de buitenduiken op vakantie af


  • Eerst proberen?
    Doe een proefduik met ons in het zwembad!

Voorvereisten

  • Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.