Begeleid duiken

 

Wij organiseren regelmatig begeleide duikdagen naar de mooiste stekken van Nederland. Een ideale manier om het lokale onderwaterleven te ontdekken en om je duikvaardigheden bij te houden. De begeleiding bestaat uit een of meerdere divemasters die je informatie geven over de stek en die je helpen met het wennen aan de Nederlandse omstandigheden. De deelnemers komen uit alle duikrangen en -standen. Beginnende (Nederland-)duikers gaan mee uit nieuwsgierigheid, gevorderde duikers komen voor een relaxte duikdag met gelijkgestemden. Als gebrevetteerde duiker kun je je aanmelden voor deze dagtochten. Nuttige accessoires als duikapparatuur en buddies kunnen we voor je regelen. Het is handig om zelf vervoer te hebben maar carpoolen is meestal ook mogelijk. Als je lang niet gedoken hebt is het raadzaam om van te voren een opfrisles te doen.

Programma
De duikdag begint om 09:00 uur bij S-Diving met een briefing over de duikstekken en de buddyverdeling. Daarna kan je materiaal passen en huren. Met een routebeschrijving rij je naar de stek. De begeleiders helpen je met het opbouwen van je duikset en de juiste hoeveelheid lood. Na de eerste duik zorgen wij voor de tweede flesvulling terwijl jij met de groep kan gaan lunchen. Na de tweede duik keer je terug naar S-Diving voor een debriefing en om de huurapparatuur in te leveren. Bij elk programma kan je ook kiezen voor een eigen begeleider, die jou gedurende de hele dag helpt zowel boven- als onderwater. Er gaan maximaal 2 personen per privégids mee.

Scuba divers
Als je als scuba diver mee wilt dan moet je een privégids huren.


Meedoen?
Kijk in de agenda naar de dagen die je leuk lijken en meld je aan.

Extra Info

Voorvereisten

  • Open water brevet
  • Gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Prijzen

  • € 20,00 begeleid duiken
  • Gratis voor leden
  • Privégids € 75,- pp extra
  • Prijzen inclusief begeleiding en flesvulling tweede duik

Verhuur duikmateriaal

  • € 50,- complete set
  • € 25,- voor leden